Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Top posting users this month


Blackthron Family

Go down

Blackthron Family

Писане by -c.fairchild on Сря Авг 30, 2017 3:12 pm

Tatiana Blackthorn
I am OPEN

fc:Charlize Theron|| age; 42|| Shadowhunter

Татяна Лайтууд по- малка сестра на Рупърт Лайтууд, по настоящем съпруга на Рупърт Блекторн живее в Париж и заедно със съпруга си оглавяват Парижкия институт след събитията случили се след покушението на Валантайн, тя и съпруга й нямат избор освен да се присъединят към кръгът. Дъщеря им не бива засегната от проклятието, за разлика от сина им. Който ужасно много липсва на Татяна, привързана към сина си до толкова, че е готова да жертва живота си преструвайки се, че й харесва да бъде от страната на Моргенстер тя и Рупърт се опитват да намерят начин как да върнат сина си.
Rupert Blackthorn
I am OPEN

fc:Luke Evans||age; 44||

Единствената цел на Рупърт в момента е да успее да намери лек за всичко, което Валантайн постигна, криещ се в сенките и от очите му се опитва заедно със съпругата си да намери начин да спасят сина си от това проклятие, което им донесе Валантайн на главата. Единственият начин да запазят себе си, бе да се присъединят към него, това и направиха. Бе оставен като глава на Института в Париж, което му носеше все още някакво преимущество, защото знаеше колко много значи сина им за съпругата му. За това и щеше да даде всичко само, за да си го върне.
Jesse Balckthorn
I am OPEN

fc: Alex Pettyfer|| 19 y.o

Изгледа я подразнен от въпроса и издиша шумно; звучно и дори леко агресивно, след което хвана дръжката на един от уредите и стискайки го, сините вени по ръцете му очертаха плътта, а мускулите му се стегнаха и потрепнаха леко пред очите на Наталъя.
- Виж какво, Наталья, по-добре си гледай коремните преси и не ми задавай глупави въпроси. Аз се чувствам идеално във всяка една ситуация, за разлика... от теб. - веждите му се вдигнаха подигравателно нагоре, докато извръщаше порочния си поглед към нея. Беше привлекателна, определено, но то не изпитваше нищо към нея. Нито към която и да е друга жена. Не беше лесно да се спечели човек като Джес, особено когато той знаеше, че може да има всичко. Можеше да я има винаги; вече притежаваше ума й... Но устните й му се сториха толкова сладко опияняващи, че реши да си достави удоволствие и да се приближи към нея. Дали ви направи впечатление нещо? Да, Джес се бе променил, не знаеше нищо за себе си,  живееше в мъгла, мислеше, че е сирак за това и се държеше като хулиган захвърлен на улицата. Живееше сам, в апартамен и се занимаваше с доста незаконни неща, за да може да си позволи да се поглези. Само да знаеше, какъв човек бе преди...

I am Taken

fc:Amber Heard||age; 18

Грейс е осиновена от Татяна когато е била малка, не помни нищо за родителите си, тъй като не ги е познавала изобщо. Момичето се привързва към осиновителката си и семейството й. Дори между нея и доведения й брат прехвърчат искри, но Грейс ожесточено ги крие в себе си. Сега може би съжалява за това, тъй като Джес й липсва ужасно много.. момичето е готово да жертва себе си, само за да може да зърне брат си отново.Like the sun that saves the night
Bursting through a darkened sky                
                  soldiers of the light
avatar
-c.fairchild
Fairchild Family
Fairchild Family

Брой мнения : 78
Join date : 29.08.2017

Вижте профила на потребителя http://lost-in-the-shadows.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите