Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Top posting users this month


Chillin' like a villain ..

Go down

Chillin' like a villain ..

Писане by delirium. on Нед Сеп 17, 2017 2:07 am

Луда? Колко да е луда? Може би мъничко? Или пък повече от необходимото, за един нормален човек.
Да, не започнахме правилно. И нека Ви запознаем с Алина Лестърн, да тя не е обикновено нормално момиче. Но какво да направим в следствие на спомените  й Вие сами ще определите какво в същност се е случило с нея.
Въпреки, че до сега в колкото й санаториуми да е била не са й дали точна диагноза, за да кажем какво точно се е случило с това момиче, ще трябва да задълбаем много по навътре в душата й, дълбоко в спомените й, който самата тя е подтиснала и не иска да разкрие.Може би точно това, подтиква терапевтите за по голям интерес спрямо нея, госпожицата е едно истинско предизвикателство.

Спомен 1;
Тъмно беше толкова тъмно, а единствено тя се разхождаше по улиците на Виена. Едва двадесет годишна девойка прибираща се от поредното посещение на баба си в кварталната болница, вървяща съвсем сама и беззащитна. Алина бе обвила раменете си с ръце и се оглеждаше при всеки шум, идващ от следващия ъгъл, но така озъртаща се тя не виждаше опасността и винаги бе готова да я посрещне в очите. Но пък нито тя, нито някой от нас беше предполагал какъв белег в съзнанието й щеше да остане тази нощ.Но също така беше логично, какво щеше да се случи с една девойка, вървяща сама в тази тъмна и студена улица. Беззащитна, колкото й да си мислеше, че е защитена. Беше толкова невинна, чиста като капка, но тази нейна невинност, щеше да й коства прекалено много.
Докато вървеше, така неспокойно, усещаща студа пронизващ нежното й лице, каращ цялото й тяло да бъде обливано със студените тръпки.
И ето, че вървейки бавно към дома си, чу тихите стъпки, който се появиха изведнъж зад нея, Али забърза крачката си, но не успя да избяга от онова, което я очакваше.
И както всички се досетихме, я сполетя мъж, който остави онзи споменат по горе белег в съзнанието й.

Спомен 2;
Няколко години по – късно Лестърн не говореше с никой, седеше на един стол и се поклащаше лекичко, не можеше да се осъзнае, а й никой не я разбираше. Тя бе спряла да говори, почти не се хранеше, единственото, което правеше е да се поклаща лекичко на  стола, и да си тананика, песнички от детството си, което караше родителите й, да започват да си мислят, че малкото им цвете е полудяло.
Но не това, не беше причината да я пратят в санаториум.
Вечерта, докато майка й спеше, а баща й явно бе изгубил разсъдъка си, се опита да насили дъщеря си, която все още не бе успяла да преглътне случилото се преди четири години и няколко месеца.
И сами разбираме какво се случва, Алина не издържа и бутайки баща си от себе си, той се блъска в големия френски прозорец на апартамента и чупейки го излита през него падайки на улицата пред кооперацията, в която живееха.

Така Алина Лентър губи съвсем разсъдъка си и майка й я праща чула от приятелки в Саниториум Хоуторн.
Където до ден днешен, тъй като Алина не говори, никой не е разбрал какво в същност й е. А й повечето независимо пациенти или терапевти не могат да я накарат да проговори.

На днешна дата Алина се подвизава с фамилията Гъблър, и уж съвсем е забравила за онази своя страна в съзнанието си, което я ужасява..  но стигаме до момента, в който живота й върви прекрасно, опитва се да има нормален живот, намерила е човека до себе си дори, забравила миналото си, но винаги миналото ни настигаше, онази част в съзнанието й, която тя бе заровила толкова дълбоко в себе си се бе проявила, случайно при един скандал, Алина го убива в момент на помрачение, а след това убива и себе си.

Не си спомня много, до мига, в който не го видя самия дявол, какво ли се бе случило с  нея? Едва ли щеше да разбере, чувстваше се наистина странно, а Даниел просто й обясни как седяха нещата сега, но дали щеше да свикне? А дали лабилната й психика щеше да издържи, на дара, с който я бе дарил самия дявол? Тя бе неговия съд, а с това идваше и онази сила, която тя сама не бе сигурна, че може да контролира.


Fc; eiza gonzalez ;demon l;19;


avatar
delirium.

Брой мнения : 1
Join date : 17.09.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Chillin' like a villain ..

Писане by - cursed on Нед Сеп 17, 2017 2:07 am

добре дошла


This isn't real...you need to wake up.WAKE UP!
Be careful making wishes in the dark.Can't be sure when they've hit their mark.And besides in the mean time I'm just dreaming of tearing you apart.


avatar
- cursed

Брой мнения : 13
Join date : 30.08.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите