Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Top posting users this month


Разяснения за групите

Go down

Разяснения за групите

Писане by Noah. on Сря Авг 30, 2017 7:57 pm

Групи


Cursedhunters  - Ловците на сенки, наричани още нефилими, са хора, които са родени с ангелска кръв. Независимо от техния произход, нефилимите са смъртни и следователно могат да бъдат убити. Тяхната ангелска кръв ги дарява със специални способности, които им позволяват да постигат резултати, надхвърлящи човешките. Те усилват способностите си чрез руни, които рисуват по телата си със стили. В продължение на хиляди години, ловците са се борили срещу демоните и са живеели заедно в долноземците в света на сенките. Тяхната главна цел е била за запязат своя свят в тайна и да защитават мира. Но днес нещата стоят по друг начин.Победата на Валънтайн поставя съдбата на света на карта. Действията му засягат нефилимите из целия свят. Ловците загубват спомените си, руните си и всеки знак за истинската си същност. Днес, те са прокълнати и живеят в света на мунданите, без да подозират за случилото се.

Shadowhunters - Действията на Валънтайн засягат целия свят. Мирът е застрашен, а ловците на сенки вече не са това, което бяха.Всички са застрашени и светът на сенките е потънал в хаос и
разруха. Но няма кой да го спаси. Защото днес истинските ловци на сенки са загубени някъде сред
обикновените хора. А Валънтайн и членовете на Кръга са единствените, които са останали невредими.А какво ли ще се случи? Никой не знае.

Downworlders- "Долноземци" е широко използван термин, които се отнася за всички свръхестествени същества, които  живеят в света на сенките.Най-разпространени са върколаците, вампирите, магьосниците и фейте, но разбира се в сенките се крият хиляди същества от различен произход. Преди 15 години лидерите на долноземците сключват споразумение с Clave. Според него, докато долноземците следват правилата в него, те могат да живеят в мир, без да се притесняват от нефилимите. Също така през 2007 година, всяка една от расите получава място в консула на нефилимите. Но победата на Валънтайн слага край на този мирен период. Днес долноземците са в ръцете му и са под неговия контрол.

Mundanes - Мунданите е термин, с който свръхестествените същества наричат обикновените хора. Те нямат никаква представа за съществуването на света на сенките, демоните и долноземците. Когато ловците на сенки, демоните и магьосниците използват "glamours", хората не могат да ги видят.
* Групите, който са с фамилните имена са готови герой, за сега не можете да създавате герои в тези групи. Зависимост от историята описана там, вписвате в профила си към коя от по - горните групи спадате


It was an ugly day
They are dead. They will main dead. And I have killed them. Yet their shadow still looms. How shall we comfort ourselves, the murderers of all murderers? What was holiest and mightiest of all that the world has yet owned has bled to death under our knives; who will wipe this blood off us? What water is there for us to clean ourselves?

avatar
Noah.
Cursedhunters
Cursedhunters

Брой мнения : 24
Join date : 30.08.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите