Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Top posting users this month


Lightwood Family

Go down

Lightwood Family

Писане by -c.fairchild on Сря Авг 30, 2017 3:14 pm

Alexander Lightwood
I am taken

fc:Mathew Daddario / Age: 20 / Parabatai: Jace Herondale


Алек е най-големият от децата на Мариса и Робърт Лайтууд. Има по-малки брат и сестра - Изабел и Макс. Двамата с Джейс се запознават когато той бива приет в семейството им, а скоро след това се заклеват в парабатайска връзка.
Алек винаги е бил в сянката на своя парабатай, несъзнавайки каква важна роля играе самият той, докато не поема института няколко пъти преди успеха на Валънтайн.
С течение на обстоятелствата пътищата му се пресичат с тези на най-силния магьосник в града, а именно Магнус Бейн. Въпреки различията им двамата се борят за искрата, която се разпалва между тях. След като Магнус бива насилствено включен в плана на Валънтайн
Isabelle Lightwood
I am FREE

fc:Emeraude Toubia / Age: 19 /

Изабел или по-скоро Изи както я наричат всички е единствената дъщеря на Мариса и Робърт Лайтууд и сестра на Алек и Макс. Двамата с брат си са неразделни от малки, а след появата на Джейс стават опасно трио. Джейс е като нейн трети брат и не би се поколебала на стори каквото и да е за да го предпази. След като е ранена в една от мисиите си се пристрастява с уин фен, наркотик, който води до срещата и с Рафаел, а също и в последствие с Джонатан. Изпитва вина за това, че е допуснала да бъде излъгана от него. Тя е една от пострадалите след атаката на Валънтайн, губи паметта си и се озовава живеейки в Ню Йорк като сервитьорка в един среднощен бар. Въпреки това има част от нея, която винаги е знаела, че е нещо повече и принадлежи към един различен свят. След дълго търсене Рафаел успява да я открие и да се опита да й върне спомените, за да спрат следващия план на Валънтайн.

Justin Flashus
I am FREE

fc: Jack Fulton / Age : 12

Макс е най-малкият от семейство Лайтууд. Въпреки крехката си възраст той е изключително добър в уменията си на ловец, поради бързия си напредък е издърпан в института, където скоро започва да се обучава като Ловец.
Има невероятни умения в проследяването, които му разкриват истината за Себастиан Верлак. Разгневен от откритието на младежа Себастиан едва не го убива. След възстановяването си е върнат в Идрис, където разбира какво се е случило с Валънтайн. Опитва се да напусне Идрис и да открие сестра си и брат си.
Maryse Lightwood
I am Freefc:Nicola Damude / Age: around 40

Мариса е майка на Алек, Изабел и Макс и съпруга на Робърт, с който в последствие се разделят, когато тя разбира за изневерите му. Строга, непоклатима и вярваща непоколебимо в силата на Клейва, Кодекса и закона. Ролята, която е избрала да играе често й подлива вода, защото строгостта, която упражнява дори над децата си понякога минава нормалните граници. И все пак тя смята, че всичките й действия са само и единствено в името на доброто на децата й. В началото не е съгласна с това най-големият й син да се среща с Долноземец, но с течение на времето разбира, че трябва да подкрепя децата си във всички техни решения, защото те са достатъчно големи да носят последствията от тях. След нападението и победата на Валънтайн Мариса остава в Идрис с Макс, но прави всичко възможно да открие Алек и Изабел, тя се свързва и с Рафаел, обединявайки сили с него, за да достигнат до Изабел.


Robert Lightwood
I am Free

fc:Paulino Nunes / Age: Around 40 something

Робърт е баща на Алек, Изабел и Макс и бивш съпруг на Мариса Лайтууд. Той никога не е бил толкова строг като съпругата си по отношение на децата им, може би и за това преди да разберат за изневерите му те са по-привързани към него, от колкото към Мариса.
Робърт и Мариса са бивши членове на Кръга, но малко преди разпадането му успяват да сключат сделка с Клейва. В последствие връзката, която той има му предоставя много повече привилегии, а също и информация относно вътрешните занимания на Клейва. След нападението на Валънтайн Робърт заминава за Ню Йорк, където се укрива в опити да върне спомените на колкото се може повече ловци на сенки и да свали Валънтайн от поста му.Like the sun that saves the night
Bursting through a darkened sky                
                  soldiers of the light
avatar
-c.fairchild
Fairchild Family
Fairchild Family

Брой мнения : 78
Join date : 29.08.2017

Вижте профила на потребителя http://lost-in-the-shadows.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите