Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Top posting users this month


Morgenstern Family

Go down

Morgenstern Family

Писане by -c.fairchild on Сря Авг 30, 2017 3:12 pm

Valentine Morgenstern
I am FREE

fc:Alan Van Sprang / Age: around 40 and something /

Валънтайн е широко позната фигура в света на Ловците . Неговите луди идеи за причината на целия настъпил хаос. Убеден в това, че Долноземците са нечисти и заслужават смърт той намира начин да събере свои доверени, които да му помогнат да възкреси Резиел. Той е причината за демонската кръв, която тече във вените на собствения му син. Експериментите му включват и създаването на армия бездушни, които се подчиняват на командите му сляпо. Основател е на Кръга, движение, което цели бунт срещу Клейва и бива спряно при първият си опит за покушение. Но това не спира Валънтайн, който се измъква, само за да се върне след време. Сега виновен за загубата на памет на Ловците и редица други нещастия той управлява Института в Ню Йорк, в търсене на дъщеря си, която успява да му отмъкне огледалото и бокала - единствените предмети, способни да осъществят първоначалният му план.
Валънтайн смята Джонатан за мъртъв дълго време след успеха му, когато един ден той не влетява в Института, заплашвайки да изпепели всичко по пътя включително и самият Валънтайн. Той обаче успява да усмири сина си, залъгвайки го отново, че щом открият Клери ще бъдат семейството, което винаги е искал. Джонатан обаче далеч не е толкова глупав, че да се хване отново на въдицата, сега е негов ред да разиграва баща си, който дори не подозира, че е поставил главата си в устата на лъва, а той е на път да я затвори.
Clarissa Fairchild Morgenstern
I am TAKEN

fc:Katherine Mcnamara / Age: 18

Клариса е дъщеря на Джослин и Валънтайн. Дълго време тя не знае, че е Ловец на сенки докато не среща Джейс и живота й не се преобръща на 360 градуса. След изчезването на майка й тя няма друг избор освен да остане в Института докато не я открие, където разбира, че е дъщеря на Валънтайн. Посвещава се в откриването и унищожаването му и редица пъти е на косъм от постигането на тази нейна цел. От малка е много близка със Саймън, който в последствие забъркан в кашата става жертва на вампири и се превръща самият той в такъв. Отначалото не се разбира с Алек, поради чувствата към Джейс, който от своя страна е влюбен в Клери, но в последствие става част от Института. Изключително близка е с Изабел, знаейки, че може винаги да й се довери. След като среща баща си разбира и ,че брат й Джонатан също е жив. Вярва, че той подлежа на изкупление, но Джонатан постоянно я опровергава в това. След нападението на Валънтайн успява да отмъкне огледалото и бокала и да ги скрие заедно със себе си. Само тя знае къде се намират, Валънтайн и Джонатан я търсят, но двамата имат различна цел. Единственото, което брат й иска от нея е тя да бъде с него.Jonathan Morgenstern / Sebastian Verlac
I am TAKEN

fc:William Tudor

Джонатан е син на Джослин и Влънтайн и брат на Клариса. Преди раждането му Валънтайн експериментира върху него в утробата на Джослин, което го прави притежател на демонска кръв. Ранните си години прекарва с баща си, не знаейки за съществуването на сестра си и вярвайки, че майка му го е изоставила. Факта, че притежава демонска кръв обаче го прави опасен, у него се поражда желанието да убива, което е по-силно от волята му за контрол. За да се предпази и да предотврати непоправими последствия Валънтайн прогонва синът си в Едом, мястото, което той нарича свой дом- самият Ад. В Едом е подложен на непсирни мъчения, изгарят всеки пласт от кожата му, превръщат го в чудовище не само външно, но и вътрешно. Там придобива влечението си към болката, свикнал е с нея до такава степен, че тя му доставя удоволствие. Когато разбира за съществуването на сестра си започва да я търси, приемайки лика и името на Себастиан Верлак, който му дава достъп до Институтите по света. Джонатан е крайно обсебен от сестра си, вярвайки, че тя е единствената, която го обича въпреки деянията му. Редица пъти я е защитавал от сенките преди да се разкрие пред нея първо като Себастиян. Опитва се да разбере какви са чувствата й към брат й, но скоро осъзнава, че дори тя губи надежда за неговото спасение. Ненавижда Джейс, който е успешния експеримент на Влънтайн, за разлика от собствения му син. Помага на Изабел да се отърве от зависимостта към Уин Фен, тя смята, че го прави само, за да я използва, но това не е изцяло така. Работи с Валънтайн до самият край, когато Джейс почти не го убива. Все пак той успява да достигне до Едом и да се възстанови, а след това се връща отново ядосан и с целта да убие Валънтайн. Баща му мисли, че отново го е спечелил на своя страна, но Джонатан поддържа тази заблуда само защото не иска баща му да открие Клери преди него.
Like the sun that saves the night
Bursting through a darkened sky                
                  soldiers of the light
avatar
-c.fairchild
Fairchild Family
Fairchild Family

Брой мнения : 78
Join date : 29.08.2017

Вижте профила на потребителя http://lost-in-the-shadows.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите