Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Top posting users this month


Herondale Family

Go down

Herondale Family

Писане by -c.fairchild on Сря Авг 30, 2017 3:11 pm

Imogen Herondale
I am FREE

fc: Calista Flockhart

Имоджен е най-старият член на фамилията Херондейл, макар това да не и личи от пръв поглед. Длъжността, която заема е Инквизитор на Клейва и за нея няма нищо по-важно от закона.
Той е над всичко, дори над семейството, макар Имоджен  да има специално отношения към Джейс, който е последната частица от сина й, която не иска да загуби. Често го подтиква да върши неща, които самият той не желае, защото е убедена, че прави това за негово добро. Предава му института в Ню Йорк за кратко, но той решава да връчи управлението на Алек.
Jace Herondale
I am TAKEN

fc: Dominic Sherwood
Джейс Херондейл е син на Стивън Херондейл, след чиято смърт той бива изпратен при грижите на семейство Лайтууд. Там той намира своя най-добър приятел и парабатай, с който винаги са деляли специална връзка. Дълго време на подозира за чувствата на Алек към него, а когато започва да осъзнава, че има нещо - отказва сам да повярва и се държи сякаш не знае. Въпреки споровете, които най-често водят заради Клери - двамата остават неразделни. Алек единствено е виждал Джейс напълно уязвим.
Срещата му с Клери е напълно случайна, но нещо в нея го кара да й помогне, да направи всичко по силите си, за да се почувства добре. Самият той не съзнава дори кога и как успява да развие подобни чувства към нея. Когато двамата биват излъгани, че са брат и сестра, той се отдалечава от нея, съжалявайки за грешката, която е допуснал. Отблъсква я и дори има кратка афера с Мая, която обаче не води до нищо сериозно. Когато разбира, че не е нейн брат решава да запази това в тайна от нея, защото вижда щастието й със Саймън и не иска да го разваля. Дори когато тя самата разбира, че Джейс не е нейн брат той стои настрана и не предприема никакви действия, дори да му се иска да стори нещо.
Когато Валънтайн изпълнява плана си той успява на наръга Джейс, но благодарение на неуспешния план на Валунтайн и освободеното проклятие Джейс се връща към живите, за жалост обаче бе никакви спомени. Клери не е успяла да разбере къде се е озовал, а той заживява един съвсем обикновен живот, нямайки си и на идея кой е всъщност.
Like the sun that saves the night
Bursting through a darkened sky                
                  soldiers of the light
avatar
-c.fairchild
Fairchild Family
Fairchild Family

Брой мнения : 78
Join date : 29.08.2017

Вижте профила на потребителя http://lost-in-the-shadows.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите