Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Top posting users this month


Закони на Ловците

Go down

Закони на Ловците

Писане by -c.fairchild on Сря Авг 30, 2017 2:40 pmЗакона на Ловците на сенкиЗаконът на Нефилимите не е устроен така че да урежда всеки аспект от живота на ловците на сенки. Първо е правилото казано от Архангел Себастиян на Логан Шадоухънтър: "Ти си човек, служи на човечеството и живей сред хората". Нашият закон е основен, но въпреки това трябва да се спазва и този на мунданите.


1.Всеки ловец на сенки трябва да следи за неспазването на правилата. Трябва да се изследва всеки слух, градска легенда или приказка като се преценява тяхната достоверност.

2.Не трябва да се разкрива света на сенките пред мундани. Заветът на Разиел е да се пазят и спасяват мунданите като те не бива да знаят, че за защитавани.

3.При всяка възможност трябва да се спазват законите на мунданите.

4.Ловец на сенки никога не бива да извършва престъпление срещу друг ловец на сенки. Клейва наказва тези деяния по-тежко от всичко останали отклонения от правилата, дори от престъпление срещу хора или долноземци. Не е заради някаква представа за величие, нито защото ловците са повече хора от останалите; просто ние сме малко на брой и животът ни е твърде кратък. Да нараниш друг ловец на сенки се приема като подпомагане на демоните в целта им да ни унищожат.

Всякаква помощ и заговор с демони, извършени от ловец на сенки, се приема като изключително тежко престъпление и измяна. Наказанието е възможно най-тежкото - заличаването на цялото семейство от историята на ловците. Извършителят ще бъде лишен от своите руни и ще бъде прокуден, оставен да полудее и умре. Останалите от семейството му ще бъдат лишени от своите руни и превърнати в мундани, лишавайки ги от всякакви облаги.

Like the sun that saves the night
Bursting through a darkened sky                
                  soldiers of the light
avatar
-c.fairchild
Fairchild Family
Fairchild Family

Брой мнения : 78
Join date : 29.08.2017

Вижте профила на потребителя http://lost-in-the-shadows.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите